Plusminus

V leto 2020 vstopamo bogatejši za … pivo! Hvala Vrtiju in Tobačni grosistu za gesto, ki nam je orosila oči in grla. MINISTERZAZDRAVJEOPOZARJAPITJEALKOHOLAŠKODUJEZDRAVJU. In vdih … družno nestrpno čakanje na tektonske premike v ljubem nam klubu smo se odločili popestriti s pregledom zadnjega obdobja delovanja, in sicer gre za eno tako hecno zmes hejt kotička (shoutout Dvokoraku!) in weird zadev (priklon Podkast Sultanu!). V našem tradicionalnem, godrnjavem slogu smo se lotili seciranja plusov in minusov in verjeli ali ne, našli precej pozitivnega. No, seveda tudi negativnih reči ni manjkalo, a čudovitih spominov na po dve prvenstveni in pokalni lovoriki še tako hudo šalabajzerstvo ne more kar tako izničiti.

Držimo pesti, da bo prihodnost svetla, zablod čim manj, klub pa kmalu na vsaj spodobni ravni. Mi pa … družno korakamo novim zmagam naproti in se veselimo vsega, kar sledi. Stay tuned! 🙂

VESTI IZ ZEMLJE

TELETEKST

  • Cedevita Olimpija
    • ABA liga: v soboto, 11. 1. Ob 19:00 v Beogradu proti Partizanu
  • HK SŽ Olimpija
    • AHL: ponedeljek, 6. 1. Ob 20:30 proti HC Valgardena v gosteh
    • AHL: četrtek, 9. 1. Ob 19:15 doma proti EC Kitzbuhel
    • AHL: ponedeljek, 13. 1. Ob 20:00 doma proti HDK Maribor, četrt finale DP

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu! Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji in na Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen v aplikacijah, zlasti tisti jabolčni, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati. Hvala, ker nas poslušate!

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.