Prepih

V 55. rednem zasedanju vašega in našega podkasta Tajno društvo OFC se nam je pri sproščenem klepetu pridružil naš zunanji sodelavec Matjaž Homar zvani Opta Žabar, da smo skupaj še malo pokomentirali našo bodočo spletno stran, pri kateri bo tudi on sodeloval.

Potem je beseda nanesla na govorice (ki so bile danes potrjene s strani predsednika osebno) da sončnega kralja spet srbi prst na sprožilcu. Naši (napol šaljivi/napol resni) predlogi za potencialnega Skenderjevega naslednika vas bodo morda presenetili, morda pa tudi ne.

Glede na to, da se bliža “mestni derbi”, smo malo počvekali o ljubljanskih klubih in sanjarili o tem, da bi bil namesto plastičnega Brava naš prvoligaški mestni rival kultni Slovan.

V košarki gre ekipi bolj slabo, tako da nismo našli veliko pohvalnih besed za našo zeleno-oranžno zasedbo, ki se je osramotila proti Italijanom in nato bizarno “razpadla” še proti Partizanu…

Pa Klino ma par stvari za povedat o hokeju in ženskem nogometu.

Ostanite zdravi!

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Ves iztržek bo šel za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.