Stana je naša nada

Po zimskem počitku se vračamo v kruti in nepredvidljivi svet Mandaričeve Olimpije. Ko smo se zadnjič javljali iz tajne lokacije je bil trener še Dino Skender, v klubu smo imeli Vukušiča, Kvesiča, Miloviča in druge … No, to je zdaj že zgodovina … Imamo novega trenerja Gorana Stankoviča, ki je nazadnje vodil Tabor, pred tem pa našo nogometno šolo.

Kaj si lahko obetamo od spomladanskega dela ne ve nihče. Kakšna bo ekipa? Bo Milan Mandarič še dolgo predsednik ali bo predal vajeti soimenjaku Željku? Your guess is as good as ours.

V košarki je situacija nekoliko boljša, vendar nam tudi tam ne cvetijo rožice. Pa še hokejski derbi smo izgubili … Ampak kot radi rečemo, če bi bilo lahko biti Olimpija, bi bili vsi Olimpija.

Če vam je naše delo všeč, nas lahko torej tudi finančno podprete na naši novi spletni strani.  Vsa sredstva bodo (in tudi že so) namenjena  za delovanje društva, plačilo strežnika, storitev SimpleCasta, najprej povrnitev stroškov, ki smo jih imeli z opremo, kasneje pa tudi investicijo v kak nov kos tehnologije. Pa vse ostale dejavnosti, s katerimi se želimo ukvarjati, se razume, začenši s knjigo ob stoletnici kluba. HVALA iz srca vsem, ki ste nas že ali pa še boste podprli!

Najdete nas na Facebooku, Twitterju in Instagramu. Stara zasedanja TD OFC najdete v vaši najljubši podkast aplikaciji, najsigre za Jabolčno, Googlovo , Spotify ali katero tretjo in našem Simplecast domovanju. Veseli bomo dobrih ocen in tudi vprašanj v jabolčni aplikaciji, ki to trenutno edina podpira, še bolj pa če boste vest o obstoju podkasta posredovali še komu, ki bi ga ta kanil zanimati

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.