Sveže gate na usrano rit

Pri Olimpiji je težko govoriti o nogometu, ker se izven terena dogaja toliko stvari. Zato se tudi na 122. zasedanju ukvarjamo v glavnem z nastalo situacijo. Smo pa končno v popolni zasedbi, saj se v sedlo vračata Miha Ž. in ljubljeni el presidente Klino, ki je prikolesaril nazaj z Dolomitov.

Z morda nekoliko preveliko mero jeze pokomentiramo intervju Igorja Barišića za Ekipo, vendar je ob takih puhlicah težko ostati hladnokrven. Olimpija potrebuje strateško in načrtno delo od samih temeljev navzgor, ne pa praznega besedičenja nekega “direktorja”, ki ga nihče v klubu ne mara. V nadaljevanju oddaje pogledamo tri segmente kluba (mladinska šola, pisarna, prva ekipa) in modrujemo o tem, kakšno je stanje in kakšno bi moralo biti. Lep novi dres težko odtehta vse kar je narobe v klubu.

Cank se “nostalgično” spomni na to, kako je s peščico sodelavcev poleti 2014 organiziral prijateljsko tekmo s Chelseajem. Je danes kaj drugače? Ne, organizacijo evropske tekme z Luksemburžani je izpeljala peščica uslužbencev kluba, medtem ko so Delius, Barišić in Dollinger pocvirnali na Bavarsko. Klub je organizacijsko podhranjen tako kot je bil pod Rastoderjem in Mandarićem, sprememb na bolje pa ne gre pričakovati.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.