Ker smo bili v tej epizodi brez našega najbolj vestnega in redoljubnega člana Mihe Žaklja, smo morali ostali opraviti njegovo delo: pobrskati po statistiki, narediti zapiske in natisniti relevantne podatke o potekajočih pogodbah in podobnih zadevah. Tako smo uspeli za minulo sezono zbrati kar nekaj zanimivih podrobnosti, temu pa smo seveda dodali še naše neprecenljive komentarje, ki jih v »mainstream« medijih seveda ne bo, saj si le redko kdo v našem medijskem prostoru upa zastavljati težka vprašanja o tem, kam gre naš nogomet kot celota in Olimpija kot del te ponesrečene povorke.

A trip down memory lane, kot bi temu rekli Anglosaksonci. Minula sezona je ponudila marsikaj: tri trenerje, seksualni škandal, odhod strica Mande in prevzem kluba s strani novih »investitorjev«, kadrovski cunami v zimskem premoru, the second coming of Veliki Žuti in kar nekaj zelo zanimivih tekem. Prelomna sezona torej. Kaj bo v prihodnosti ne ve nihče, sodeč po trenutnih potezah vodstva kluba, pa si lahko obetamo kleno tujsko legijo v prvi ekipi in razsulo v mladinskih kategorijah. Ali pa bomo prijetno presenečeni? Živi bili pa vidjeli …

No, kakorkoli že, mi bomo še naprej zraven, ker drugače ne znamo. Nova sezona se začne že čez mesec in pol, priprave pa že v začetku junija. The show must go on.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete!

Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Pa iz nekega razloga smo po novem tudi na Jutubih! Lajk, šer, sbskrajb pod mus! Hvala!

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.