Kaj se je in ni zgodilo okrog prevzema ljubega nam kluba in kakšni so obeti za prihodnost. Primerjava z znamenitim zabaviščnim parkom ob Gardskem jezeru je na mestu. Na vlakec smrti in druge atrakcije se podamo skupaj z gostom, Juretom Bohoričem

Ep o Tomasu Kaiserju se je končal klavrno in ker smo firbci, katerim za klub res ni vseeno, nas je seveda zanimalo kaj, kako in zakaj se je/ni dogajalo v zadnjem mesecu dni. V iskanju odgovorov smo morali poiskati primernega sogovornika, insiderja, torej nekoga, ki je resnično dobro obveščen. Čeprav našega edinega športnega dnevnika nimamo ravno v čislih, smo se od te teme ogradili in s tokratnim gostom debatirali kot navijači, ki se dobijo na pivu in premlevajo dogodke, govorice, anekdote.

Jure Bohorič je že vrsto let zapisan športnemu novinarstvu, v prvi vrsti nogometu, sprva kot del ekipe, ki je na noge postavila portal Nogomania, kasneje pa ga je pot zanesla v redakcijo (žal) edinega športnega dnevnika pri nas.

ZAPISKI

Mladinin članek o multinacionalkah v nogometu

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.