* Vedno glej na svetlo stran življenja

Komedija zmešnjav se nadaljuje, zato se zablodam ljubega nam kluba, okrepljeni z zimzelenim napevom Erica Idla, smejimo v brk.

Tri tedne pred pričetkom spomladanskega dela PLTS, torej večnim derbijem, se večina razpoložljivega Olimpijinega kadra mudi na pripravah v Turčiji. Razen tistih, katerih prisotnost iz takšnih ali drugačnih razlogov ni zaželjena, seveda.

Pod drobnogled vzamemo zadnji dve predstavi zeleno-belih; proti Slovanu iz Bratislave in Željezničarju iz Sarajeva. Poleg rezultata se je na prvi tekmi proti Slovakom (za katere sta nastopila tudi nekdanja Zmaja Kenan Bajrić in Ezekiel Henty) pripetila še ena reč, kateri v 21. stoletju ne bi smelo biti mesta. Več izveste v epizodi 😉

Ozremo se po dogajanju na nogometni tržnici, kjer pa vse kaže, da bo stolpec z odhodi bistveno bolj zapolnjen, kot tisti s prihodi. Zavoljo praktično popolne odsotnosti službe za stike z javnostjo o tem vemo bore malo, šušlja pa se marsikaj. Med pregledom deponiranih pogodb na nogometni zvezi nas spreleti srh, ko ugotovimo koliko nogometašem se po koncu sezone iztečejo pogodbe, zaradi česar nam zmanjka rok za situaciji dostojno uprizoritev manevra obraz-dlan. Zato se raje zatečemo v fantazijski svet Football Managerja in poiščemo enajsterico tistih nogometašev, ki bi jih radi videli v zelenem dresu.

V svetu košarke pozdravimo prihod Jurice Golemca na mesto trenerja, pokomentiramo tekmo proti beograjskem FMP-ju, na kateri je zablestel kapetan, prav tako pa pokomentiramo tudi okrepitev, do katere finalizacije je prišlo ravno med snemanjem.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.