Nadaljujemo z našo serijo o prihodnosti kluba, tokrat v družbi kreativnega navijaškega sotrpina, Petra Perčića.

Tokrat smo prisluhnili mnenju iz vrst pristašev kluba, konkretneje Fužincu, čigar strokovno oko in ostra disciplina skrbita za to, da so koreografije jebene in takisto grafiti s klubsko tematiko, ki v zadnjih letih počasi, a vztrajno rastejo po mestu in okolici. Skupaj s preostalimi Ljudmi (s katerimi tudi sicer že leta ustvarja pod širši javnosti znanim, hja, brandom, jbg, kaj moremo, če ste jaki, ZEK CREW) je tudi sokriv za fantastično nostalgičen izgled klubske trgovine v Šiški. O preteklosti, sedanjosti in prihodnosti pa nam je povedal marsikaj zanimivega.

Sicer pa dec ustvarja in to vrhunsko (ko ma cajt in ko se mu da, se razume!). Nazadnje je prenovil podobo našega OptaŽabarja. Aja, pa o tipografskih rešitvah na dresih in njih oblikovanju nasploh pa se bomo zagotovo še pogovarjali ob priliki! 🙂

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.