Iščemo pluse in minuse Mandarićeve ere in prodali smo se še pred klubom: IMAMO SPONZORJA! *zvok odpiranja piksne*

V leto 2020 vstopamo bogatejši za … pivo! Hvala Vrtiju in Tobačni grosistu za gesto, ki nam je orosila oči in grla. MINISTERZAZDRAVJEOPOZARJAPITJEALKOHOLAŠKODUJEZDRAVJU. In vdih … družno nestrpno čakanje na tektonske premike v ljubem nam klubu smo se odločili popestriti s pregledom zadnjega obdobja delovanja, in sicer gre za eno tako hecno zmes hejt kotička (shoutout Dvokoraku!) in weird zadev (priklon Podkast Sultanu!). V našem tradicionalnem, godrnjavem slogu smo se lotili seciranja plusov in minusov in verjeli ali ne, našli precej pozitivnega. No, seveda tudi negativnih reči ni manjkalo, a čudovitih spominov na po dve prvenstveni in pokalni lovoriki še tako hudo šalabajzerstvo ne more kar tako izničiti.

Držimo pesti, da bo prihodnost svetla, zablod čim manj, klub pa kmalu na vsaj spodobni ravni. Mi pa … družno korakamo novim zmagam naproti in se veselimo vsega, kar sledi. Stay tuned! 🙂

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.