Tako je to in nič drugače, vsem aktualnim tegobam navkljub, kar ugotavljamo s povratnikom za našim virtualnim omizjem, Luko Jesihom.

Svetovni popotnik je, tako, kot vsi, v letošnjem letu ostal prikovan na Zemljo in v teh časih pogovor o nogometu človeku res zapaše kot prvi požirek ledeno hladnega piva. Tudi zbirka Zelenega muzeja je vmes, odkar smo se prvič podružili, doživela precej dopolnitev, za kar gre zasluga tudi vam, drage poslušalke in poslušalci, saj ste se na našo skupno prošnjo, da Luki posredujete kako vstopnico, ki mu še manjka, res pohvalno odzvali. Še en dokaz česa je zmožna ta skupnost, če le stopi skupaj. Hvala vam!

Beseda teče o tegobah spremljanja nogometa v času korone, ki nam, odvisnikom resnično manjka. Odsotnost druženja okrog te večne neznanke (prosto po Marjano Rožancu) nekako kompenziramo z drugimi stvarmi, a hkrati se ne bojimo sanjati o časih, ko bo vsa ta norija mimo. Kam vse se bomo namenili, kaj vse bomo skupaj ušpičili … komaj čakamo!

Pazite nase in ostanite zdravi!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.