Zahvaljujoč Žigi smo se dobro uro in pol v etru počutili kot državljani enega takega čisto zaresnega naroda, ki živi, diha, je, pije, skratka čuti fuzbal.

Žiga X Gombač piše za našo mladež, ter se v nebroj oblikah udejstvuje v medijskem prostoru. Pa skupaj z Boštijem (Videmškom op.a.) je tudi že kaj pretekel. No, v bistvu kar precej. Uvod v tokratno epizodo nam je dal misliti in mogoče bo nekoč nastopil čas tudi za glasbeno/subkulturni spin-off ali pa kako drugo obliko obravnave teh dveh tematik (seveda v povezavi s fuzbalom in športom vobče). Sicer pa je Žiga še eden od tistih “tapravih”: ko so se dogajale pi*darije, je bil zraven, svoj čas je živel po zapovedih ultra’ mentalitete in med spremljanjem Olimpije doživel marsikaj. Na kultni bežigrajski stadion je prvikrat stopil leta 1985 (kot je ugotovil naša živa enciklopedija Miha) in nič ne kaže, da bi ga ta ljubezen kdajkoli minila. Še več, skupaj z Boštijem sta prva in najprepoznavnejša člana naše razširjene družine, ki bo v kratkem pričela resno migati. Fajn bo, častna Šoletova!

Žigo najdete na Instagramu in Facebooku, kmalu pa bo izšla knjiga, pravzaprav strip, Znamenitni naslovljen, v katerem so na igriv način predstavljene življenjske poti, zgode in nezgode tridesetih velikih Slovenk in Slovencev. Če vas matra firbec, si lahko nekaj strani za pokušino ogledate tule, prednaročite pa jo tamle. Zgleda hudo dobro in ta objava ni plačana 🙂

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.