Božična specialka z Gregatom Skočirjem

Kot se za praznične dni spodobi, je ta epizoda nekaj zares posebnega. Zapustili smo varno zavetje naše tajne lokacije in se podali na prvo pravo podkast gostovanje. Obiskali smo kraj, kjer domuje sama smetana slovenske glasbene scene, sprejel pa nas je neponovljivi frontman skupine, ki jo sestavljajo štirje člani, ki so odraščali v bližini Plečnikovega stadiona in jih marsikaj veže z Olimpijo. Skupine, ki bo v prihodnjem letu obeležila 30 let delovanja, kar res ni kar tako. Naš gostitelj je bil nihče drug kot Grega Skočir! Sprva je našo odpravo pred časom skoraj poslal v tri krasne, ko pa je ugotovil, da gre za štiri zeleno-bele neplavalce, ki nekaj blodijo o Olimpiji, smo se hitro našli. “Če je za Olimpijo, ajd, pol pa ja!”

Grega je rano mladost preživel le streljaj od legendarnega bežigrajskega stadiona in se tako, povsem logično, kaj kmalu nalezel fuzbala in seveda Olimpije. Z nami je delil spomine na zeleno-belo otroštvo, Jovotove pleskavice, katerih vonj je širni okolici oznanjal bližajočo se tekmo, sosede, znance in prijatelje, ki so tudi povezani z Olimpijo, navijaške prigode in nezgode, Halo Tivoli, kamor je kasneje začel zahajati na hokejske tekme in … preveč ne smemo izdati že v uvodu. Udobno se namestite, stisnite gumb za predvajanje in uživajte.

Vesel božič, happy hanukkah, happy kwanza, srečno novo leto in nikar ne pozabimo na festivus for the rest of us. Naj bo 2020 srečno, zdravo, uspešno in predvsem zeleno-belo!

Vaša ekipa TDOFC

P.S.: Grega, še enkrat hvala za gostoljubnost in voden ogled glasbenega mesta!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.