Zopet smo v navijaških vodah in za virtualnim omizjem gostimo enega in edinega – Gusarja. Tudi zato, ker ste vi tako želeli, predvsem pa zato, ker enostavno nismo več mogli odlašat, čeprav bi se veliko raje dobili v živo in ob maratonski debati odprli pločevinko ali trinajst. A takle pač mamo v neslani deželi, letečem cirkusu, ki se vnovič vrača v karanteno.

Nekdanjega vodje navijanja, športnega novinarja in zavarovalniškega agenta, ki na nobeni stopnički kariere še vedno ne more čisto brez Olimpije, verjetno ni potrebno dodatno predstavljati in tudi o njegovem vzdevku in njega izvoru, mladinskem filmu, ki je zaznamoval mladost mnogih generacij (razen, kot zaprepadeno ugotovimo, Klinota), ne razpredamo na dolgo in široko. No, skoraj.

Raje se osredotočimo na navijaška in novinarska leta, odkrijemo odgovor na vprašanje “kako so Dragonsi v devetdesetih dobili tako jebeno hudo vodstvo?” in se lotimo nekaj navijaških prigod, ki so se lahko pripetile zgolj v tranzicijski Sloveniji v devetdesetih. Tudi bližnje srečanje z edinim pravim vladarjem Slovenije, Zikijem, ne izostane.

Nekaj nam pravi, da je tole zgolj prva epizoda in se že veselimo prihodnosti, ko postane del (po zgledu Douglasa Adamsa) trilogije v petih delih.

Uživajte! Pa poglejte Kormorana!

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.