Branko Ilić – Ilke. Žabar, Fužinc, otrok Olimpije, kapetan. In naš gost.

Tokrat se usedemo za mizo z Brankom Ilićem in se kronološko lotimo njegove kariere od mladinskega staža do danes, kako rečemo tudi o aktualnem dogajanju v klubu in še marsičem. Obujamo spomine na magične trenutke: od osvojitve pokalne lovorike z Velikim Žutim do dvojne krone v kapetanski vlogi. Spoznamo tudi, da se prvoligaških sezon po padcu Olimpije v peto ligo za razliko od našega gosta ne spomnimo ravno najbolje. Primerjamo derbije, ki jih je doživel v karieri in ugotovimo, da je tale naš domači kar pravi. Beseda teče o ligah, državah in kulturah, ki jih je spoznal tekom kariere, igralcih, s katerimi se je spopadal in zanimivo, da se mu pri takrat praktično nepremagljivi Barceloni v spomin nista najbolj vtisnila neponovljivi Ronaldinho in takrat še mladi up Messi, temveč …

Poleg ljubezni do Olimpije je oče nanj prenesel tudi odnos do beograjskega Partizana, katerega navijači se ga še danes radi spominjajo.

Ilke, hvala za obisk in upamo, da se naše skupne sanje o normalnem klubskem ustroju, ki ga bodo krojili ljudje, katerim je za klub mar, kmalu uresničijo.

Seveda pojamramo tudi o predstavi košarkarjev v finalu slovenskega pokala in dveh zaporednih porazih hokejistov.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.