S Timom Dobovškom, sicer enim od najvztrajnejših šišenskih Špediterjev, navijačev Olimpijinega najbližjega soseda Hermesa, Železničarja, NK Ljubljana ali kakorkoli že, se lotimo zgodovine nogometa v ljubi nam Kotlini, katero z Miho in OptaŽabarjem vneto in temeljito raziskujejo.

Katera letnica Olimpijinega rojstva je prava? Katere barve je v preteklosti nosila in koliko imen je zamenjala? Kaj se je dogajalo v tridesetih letih, ko sta se tedaj največja slovenska nogometna kluba menila, a bore malo zmenila glede morebitne združitve? Kako so na razvoj nogometa in slovenskega športa nasploh vplivali znameniti Portoroški sklepi in ali se posledice dotičnih čutijo še dandanes? V tej epizodi slišite odgovore na ta in še mnoga druga vprašanja. Hvala Timu za obisk in upamo, da se še kdaj vnovič usedemo za mizo v našem tajanstvenem brlogu na neznani lokaciji!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.