Poln jerbas vesti se je zgodil v svetu Olimpije in mi se čutimo poklicane, da dogajanje pokomentiramo z našega kavčselektorskega piedestala.

Poln jerbas vesti se je zgodil v svetu Olimpije in mi se čutimo poklicane, da dogajanje pokomentiramo z našega kavčselektorskega piedestala.

V fuzbalu je pestro, igralski mozaik se dopolnjuje in reprezentančni premor je prišel kot naročen za uigravanje, ker po zaenkrat videnem nas čaka persenov polna jesen. Pa klub ima aplikacijo! Več o njej in predvsem postopku namestitve povemo v epizodi.

Ozremo se še po ostalih glavnih Olimpijah, kjer prav tako ne stojijo križem rok: Cedevita Olimpija se pripravlja na (sicer še negotov) pričetek sezone, ravno so se vrnili iz Nemčije, kjer so  se dobro zoperstavili dvema močnima nasprotnikoma zvenečih imen, prav tako na pripravljalnih tekmah moči merijo tudi pri HK SŽ Olimpija. Žogobrcarskim dekletom pa v boju za naslov že po uvodnih nekaj krogih ne kaže ravno najbolje.

Sicer pa tega itak noben ne bere. Če to ne drži, nam javite na Facebooku ali Twitterju 🙂

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.