Pa smo ga dočakali! Društvo namreč. Da, tole reč iz naslova. Skoraj pol leta je minilo, odkar smo se odločili, da na podlagi odzivov in predvsem številčnosti podobno mislečih pristašev in pristašic zeleno-belih, storimo korak naprej. Kaj, kako, zakaj? Vse razložimo v tokratni epizodi!

Začelo se je nekako takole:  mnogotere prošnje, da bi se s podkastom o zeleno-belih ukvarjal kdo, ki premore več izkušenj z medijskega področja, niso padle na plodna tla, zato smo se povsem slučajno našli na Twitterju. Hitro smo se ujeli, se usedli v Žogo na pivo, ter se odločili, da poizkusimo. Že nekaj dni kasneje smo prvič zasedali na tajni lokaciji, Luka je prinesel snemalnik in pritisnili smo na “RECORD”. Vse ostalo je zgodovina.

Kar nas je posebej navdušilo, je dejstvo, da zeleno-bele v srcu nosijo ljudje vsepovsod, po celi državi in, kot smo s pomočjo statistike ugotovili, tudi širom sveta. Tako različni, pa vendar nas vse druži to čudovito zveneče ime – “Olimpija”.

Tako je padla ideja, da delovanje še razširimo. S pomočjo naših prijateljev, edinega strica iz ozadja (to smo ga pokronali v tokratni epizodi, ko smo rekli, da jih nimamo!) OptaŽabarja, pa Luko Jesiha z Zelenim muzejem, Tima Dobovška, našega šišenskega soseda, ter vseh gostov, ki so že ali še bodo gostovali v podkastu. Počeli bi in bomo še mnogo stvari, o vsem pa na dolgo in široko razpredamo v epizodi. Tega se nismo lotili zaradi nas štirih, oziroma petih, temveč zaradi vseh nas. In ravno zato potrebujemo tudi vašo pomoč.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.