Dobro leto je že odkar smo se prvič zbrali in jamrali v (takrat še en sam) mikrofon. Vsega skupaj smo spacali 50 rednih, 20 izrednih, ter 2 zgodovinski zasedanji. In 50. epizoda si zasluži prav posebnega gosta: prvega kapetana po Džoniju Novaku, ki je dvignil kanto, Darijana Matića!

Dobro leto je že odkar smo se prvič zbrali in jamrali v (takrat še en sam) mikrofon. Vsega skupaj smo spacali 50 rednih, 20 izrednih, ter 2 zgodovinski zasedanji. In 50. epizoda si zasluži prav posebnega gosta: prvega kapetana po Džoniju Novaku, ki je dvignil kanto!

A moramo Darijana Matića res kako posebej predstavljati? Pitbul na sredini igrišča, ki je zeleno-beli dres prvič oblekel v tisti nesrečni sezoni 2004/05, potem pa ga je nogometna pot prek Domžal zanesla v tujino, kjer je doživel marsikaj, postal reprezentant, ter se naposled vrnil v zmajevo gnezdo, kjer je s kapetanskim trakom na roki doživel Velenje 2016 in dvignil tisto je*eno kanto, na katero smo tako mukotrpno čakali predolgih 21 let. Danes nabira trenerska znanja pri mlajših selekcijah kranjskega Triglava, a nekaj nam pravi, da bo kmalu (a, kot sam pravi, ne prehitro) zrel za kako še pomembnejšo trenersko vlogo. Tata Mata, hvala, ker si se nam pridružil, vam, dragi poslušalci in poslušalke, pa želimo prijetno poslušanje tele skoraj dveurne jubilejne epizode!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.