Resničnostni šov v živo v NK Olimpija se nadaljuje. Safet Hadžič ni več trener prve ekipe NK Olimpija. Stanje v košarki in hokeju je bolj stabilno!

Na 38. zasedanju se seveda nismo mogli izogniti najbolj sveži novici iz bizarnega sveta NK Olimpije, odhodu trenerja Safeta Hadžića. Za razliko od večine medijev in navijačev, smo poskušali brez pretirane sentimentalnosti realno oceniti ali gre za pametno potezo ali za še eno v dolgi vrsti neumnosti, ki nam jih je postregel ljubljeni vodja Milan Mandarić.

Pogled smo usmerili tudi v bližnjo prihodnost in rekli nekaj besed o potencialnih naslednikih na najbolj vroči klopi v slovenskem nogometu. V bližnjo (a svetlo) prihodnost spada tudi sredina tekma z Bravom, ki bo prva brez neustrašnega generala Hadžota, ki ga bo kot kaže (samo za to priložnost) nadomestil zvesti poročnik (in priložnostni modrec) Nikica Milenković.

Nekaj več časa smo tokrat posvetili tudi košarki in hokeju. Oboji kažejo velike ambicije: košarkarji merijo na osvojitev Eurocupa in top 4 uvrstitev v ABA ligi, hokejisti pa naj bi se blagovolili vrniti v (preimenovano) EBEL ligo. Prihodnost je, kot kaže, vsaj v teh dveh športih, zeleno-bela! (No, zeleno-oranžna pri basketaših.)

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.