Ker smo v karanteni že pošteno osamljeni, smo si za 29. epizodo omislili malo družbe. Ponovno nam je nesebično in junaško priskočil na pomoč naš zunanji sodelavec in pridruženi član Opta Žabar, da smo skupaj predebatirali vse zgode in nezgode iz ljubega nam kluba in drugod.

Zelo smo se razveselili depeše iz daleke ali prijateljske Reke in izkoristili to priložnost, da se spomnimo vseh igralcev, ki so nastopili za oba kluba. Dotaknili smo se seveda tudi vseh ostalih novic, ki so v presenetljivo velikem številu v zadnjem času prišle iz soban sončnega kralja. Ob pomanjkanju dejanskega nogometa so seveda spremembe v mladinski šoli in pogajanja glede znižanja plač nadvse dobrodošle teme za pogovor. Obdelali smo tudi pismo poslušalca Jana, ki nas je presenetil z izvirnim razmišljanjem glede »idealnega« ustroja kluba.

Seveda smo pogledali tudi kaj počne Klinotov najljubši Tadžikistanski klub, brez tega pač ne gre…

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.