Tokrat smo ostali brez Klinota, ki je bil poslan na misijo na bližnji vzhod, sicer zelo domač teren zeleno-belega gosta. Boštjana Videmška poznate kot novinarja, ki se nam oglaša s kriznih žarišč širom sveta, pretekli teden je gostoval in (tudi o tem) kaj povedal v odlični epizodi Podrobnosti, katere poslušanje vam res iskreno priporočamo. Potem, ko končate s tole, se razume.

Pri nas je beseda seveda tekla o Olimpiji tako in drugače. O Boštjanovih navijaških začetkih, z vsemi mogočimi čustvi nabitem koncu osemdesetih let, ko se je na bežigrajski tribuni prvikrat pojavil transparent GREEN DRAGONS in so se med navijači sklepala zanimiva, nenavadna, a za tiste čase povsem logična zavezništva. Zapluli smo med nostalgičnimi nogometnimi in košarkarskimi spomini in kruto realnostjo sedanjosti – nekaj malega smo povedali tudi o tekmi z Muro, pohvalili okolje in rast dotičnega kluba, ter se vprašali kaj je tisto, kar manjka nam, da bi bili tam, kjer si vsi navijači želimo, da bi bili. Materiala kakopak ni zmanjkalo. Na koncu smo vnovič prišli do spoznanja, da je nogomet, ne glede na okolje, tisti univerzalni jezik, ki ga razume cel planet.

Redosled epizode:

8:48 – Mura : Olimpija, intermezzo med debato

1:18:24 – Vesti iz zemlje – tedenski pregled zeleno-belega dogajanja

-||- – KK Cedevita Olimpija

1:24:20 – HK SŽ Olimpija

1:24:57 – ŽNK Olimpija

1:25:17 – sklepni del o basketu, nekih drugih časih, tiranu Sagadinu, Marku Tušku in družinski pici, ter enem in edinem – Žarku Djurišiću. Pa bratih Trotter.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.