Znova okrepljeni s stricem iz ozadja, OptaŽabarjem, obdelamo ohromljeno športno dogajanje pri nas in po svetu, ter se ozremo proti naslednji tekmi proti Sežančanom. Pa Opta iz rokava strese par res hudih podatkov, jasna stvar.

Priznamo, da nam gre tale virus že malo na živce, sploh zato, ker nam je prekrižal načrte, torej preprečil sobotni kulinarični izlet na Kras. Tega bomo primorani izvest šele v naslednji sezoni (če jo Olimpija dočaka). Sprijaznimo se z dejstvom, da je bil nedeljski uspeh proti Muri zgolj cel kanister barve, polit po od rje razžrti lupini zeleno-bele barke, ki je spet začasno prekril zevajoče razpoke.

Pokomentiramo dogajanje v klubu, o katerem so se te dni razpisali mediji in družno facepalmamo nad njega absurdnostjo. Ponegodujemo nad ljudmi, ki jim za klub ni mar, si pa od njega želijo marsikaj, predvsem šuške. Standard, pač, nič novega. Žal.

Kaj pa nas čaka v Sežani? Kakšen nasprotnik, kako se lahko Olimpija zoperstavi četi Maura Camoranesija?

In seveda OptaŽabar delivers! Res je našel kar nekaj vrhunskih podatkov, ki so že sami po sebi vredni poslušanja. Mojstra statistike in našega strica iz ozadja seveda najdete na FacebookuInstagramu in Twitterju, kjer nam širi zeleno-bela obzorja z res neverjetnimi podatki.

Pa ABA liga je res slab vic, da se niti tekme v zadnjem, odločilnem krogu ne igrajo vse isti dan ob isti uri, je za crknit smešno. Tako.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.