Ker je PLTS na počitnicah, se tokrat bolj kot ne osredotočamo na reprezentančno nogometno dogajanje. Obregnemo se ob izbor obeh selektorjev, zarotniško teoretiziramo o kakem specifičnem izboru in ugotovimo tudi, da bomo lahko vse tekme brez težav spremljali po TV (hvala, nesmiselna vojna med ponudniki!).

Kavčselektorskih modrosti ne manjka in (tudi) pod vtisom zadnjih kolumn Boštija in Žige se spomnimo res epskih in nadvse državotvornih trenutkov iz novejše zgodovine, ko #SrceBije ni bil le marketinški hešteg. Saj veste, ko smo družno in srčno navijali, ter z dobršno mero pozitivne nervoze pričakovali vsako reprezentančno tekmo. Ker za neuspeh ni bilo mesta. Srečno, Slovenija!

Obvezni disklejmer: mnenja posameznikov ne odražajo nujno mnenja društva Enotnost 🙂

P.S. Miha mora še javiti alias, pod katerim ga prijavimo za akreditacijo za 21/22 xD

Tako smo se razgovorili o reprezentanci nekoč in danes, da je za komentar zadnjega dejanja Maminhove sage zmanjkalo časa. Prav mu je. Drugič. 

Se pa za zaključek dotaknemo še ene res prekrasne vesti iz Olimpije, ki nam znova daje upanje, da … morda pa nekoč le še kaj bo iz tega kluba.

Hvala vsem, ki nas že in nas še boste podprli, super ste!

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.