Z Alešem Remihom, ustanovnim članom in prvim direktorjem oživljene Olimpije, obujamo spomine na pot od pete do prve lige in izvemo tudi marsikaj novega o klubskem vsakdanu v tem obdobju.

Pot vrnitve je bila dolga in vijugasta; mnogim lepim trenutkom so družbo seveda delali tudi tisti malo manj lepi, ker tako pač to gre v življenju. V sproščenem pogovoru, ki je potekal kolikor-toliko kronološko, obujamo spomine in izvemo tudi kaj (vsaj našim ušesom) še nikoli prej slišanega. O igralcih, funkcionarjih, prestopih, vzdušju na nižjeligaških gostovanjih, zakulisnemu dogajanju od 2004, ko smo s skupnimi močmi poskusili rešiti “staro” Olimpijo, prek incidenta v Kranju, pa vse do trenutka, ko je, nestrinjajoč se z avtokratskim načinom vodenja kluba, slednjega zapustil in še in še. Skratka, uživali smo, zdaj pa je na vas, da storite enako in prisluhnete zasedanju.

Če vam je naše delo všeč in vam gmotno stanje to dopušča, nas lahko podprete s klikom na spodnji gumb. Hvala vam! Vsekakor pa smo veseli vsake delitve in širitve vesti o obstoju strani in podkasta.

Zakaj se ne bi nanj kar naročili? To lahko storite na vseh najpopularnejših platformah:

spotify-podcast-badge-wht-grn-165x40-2

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.