Prisluži si dres legende Olimpije!

Za dobrodelni, unikatni, kapetanski, edinstveni, kraljevski, zeleno-beli dres se lahko po novem potegujete v živo – DRAŽBA!

  • Izklicna cena dresa je 100 evrov (za to ceno pa ne dobite samo dresa, temveč tudi vstopnico za nedeljsko tekmo, prav tako se boste tedaj lahko fotografirali z legendo Olimpije in malce pokramljali z njim).

Nedelja, 2. oktobra 2022, bo za vse večne čase zapisana v zgodovino hokejskega kolektiva iz Tivolija, predvsem pa se bo vtisnila v spomin novodobne ikone Zmajev. Ob slovesu zeleno-bele šestnajstice od profesionalne kariere bo svoj kamenček v mozaik prispevala tudi Enotnost. Lahko bi rekli, da nam je bila glede tega na neki način zaupana kar ekskluzivna naloga oziroma priložnost, tudi sami bomo namreč »pristavili piskrček« za dober namen. Ves izkupiček od akcije bo šel za vse tiste Zmajčke, katerim starši le s težavo omogočijo nemoten trenažni in tekmovalni proces.

Aleš Mušič odhaja med nesmrtne. To je sporočilo, ki bi moralo ta teden močno odmevati v glavah vseh tistih navijačev hokejske Olimpije, ki morda zadnje čase tudi niso več tako zelo pogosto obiskovali tekem »ledenih oklepnikov« izpod Rožnika. In vse te, ki so že skoraj pozabili, kako je od znotraj videti legendarna hala Tivoli, bi moral uvodni stavek prepričati, da to nedeljo, torej 2. oktobra, vendarle spet zavijejo v ljubljanski hram hokeja ter se več kot zasluženo priklonijo eni od največjih legend, ki so kadarkoli nastopale v zeleno-belem dresu.

Spominski »limited editon« dres Aleša Mušiča, katerega lahko licitirate navijači Olimpije in s tem pomagate za dober namen.

Zato, ker si 40-letni zdaj že nekdanji napadalec Zmajev to brez dvoma zasluži. In zato, ker je prav, da v slovenskem glavnem mestu ljubitelji najhitrejšega ekipnega športa na svetu dokažemo, da v nasprotju z določenimi ljudmi iz uprave kluba znamo ceniti vse, kar je Mušo, kot ga kličejo kolegi, prijatelji in znanci, dal klubu, ki že vrsto desetletij domuje (in kraljuje) na Celovški cesti 25. In dal mu je ogromno. Ne samo več kot 20 let skoraj neprekinjenega nastopanja zanj, temveč tudi številne izjemne, predvsem pa vesele trenutke, obogatene z lovorikami.

Seveda jih je Aleš vedno ponosno in rad delil za navijači, zato ne čudi, da se je brez razmišljanja odzval tudi na pobudo Enotnosti. Torej združbe zeleno-belih zanesenjakov, ki deluje prav zaradi vseh teh ljudi, ki vsem, torej tudi hokejski Olimpiji, stojijo vedno ob strani. Zato bomo vsem našim bralcem oziroma poslušalcem ponudili neke vrste ekskluzivo – da si bodo lahko z licitiranjem prislužili »limited edition« zeleni dres s številko 16, kot ga lahko vidite na zgornji fotografij. Ker gre tako rekoč za unikatni izdelek, verjamemo, da bo tudi odziv temu primeren.

Odštevanje do igralskega slovesa novodobne ikone Tivolija se je začelo … (Foto: Grega Valančič/Sportida)

Izklicna cena dresa je 100 evrov (za to ceno pa ne dobite samo dresa, temveč tudi vstopnico za nedeljsko tekmo, prav tako se boste tedaj lahko fotografirali z legendo Olimpije in malce pokramljali z njim). Če to ni izjemno darilo za pravega navijača, potem pa res ne vemo …

Z dražbo torej začenjamo danes, vsak naslednji dan ob 10. uri pa bomo objavili »delne rezultate« dražbe (ki se bo mimogrede zaključila v petek ob 17. uri).

Še nekaj dejstev …

Skupno je na voljo le 40 serijsko označenih spominskih t. i. »limited edition« dresov (1/40). Vsi dresi imajo univerzalno velikost in prav vse je Aleš Mušič tudi podpisal. Ves izkupiček od prodaje (oziroma v našem primeru od dražbe) dresov gre v dobrodelne namene, in sicer za hokejiste mlajših selekcij Olimpije iz socialno šibkejših družin.

Login

Dobrodošli!

Tole je kratek pozdrav
Join Typer
Registration is closed.